دستور پخت قرمه سبزى

قرمه سبزى يك غذاى محبوب بين ايرانى ها است كه اصولاً به يك شكل و شمايل پخت می شود.  با دستور پخت این غذا همراه ما باشيد.

مواد لازم براى ٤نفر :

گوشت تكه سردست ٥٠٠گرم

سبزى مخصوص:  شنبليله ، جعفرى ، تره ،گشنيز ، مقدار كم نعناع سرخ شده ٥٠٠گرم

لوبيا قرمز يا لوبیا چيتى(  سليقه اى) ٢٠٠ گرم

پياز داغ ٣ قاشق غذاخورى

ليموعمانى ٦عدد

روغن به مقدار نياز

نمك و زرد چوبه  و فلفل به مقدارلازم

پياز داغ  و گوشت را درحرارت کم تفت میدهيم بعد از چند دقيقه زردچوبه رابه آن اضافه مىكنيم وحرارت میدهيم.

سپس ٣ ليوان آب جوشيده راهمراه لوبيا به مخلوط اضافه مىكنيم وحرارت می دهيم تا زمانى كه گوشت نيم پز شود.

سپس سبزى سرخشده را به همراه ليموعمانى  و نمك به آن اضافه مى كنيم از تلخ نبودن ليموعمانى اطمينان حاصل كنيد چون ليمو عمانى تلخ طعم خورشت قرمه سبزى را تلخ می كند.

حرارت می دهيم تاجايى كه خورشت قرمه سبزى ما جا بيفتد.

نكته هاى قرمه سبزى:

نمك باعث دير پختن لوبيا و گوشت می شود به همين دليل در آخر نمك میزنيم.

لوبيا قرمز رنگ خورشت قرمه سبزى را خوش رنگ می كند و لوبيا چيتى  طعم آنرا خوشمزه تر مىكند البته به مزاج و سليقه بستگى دارد.

لوبيا بسيار نفاخ می باشد، براى ازبين بردن نفخ می توان از شب قبل لوبيا را خيس كرده وچندين بار آب آن را عوض كنيد.

براى تست ليمو عمانى می توان جدا گانه درآب بپزيد اگر تلخ نبود با خورشت مخلوط كنيد .يا به جاى ليموعمانى ازگرده ليموعمانى استفاده كنيد.

براى انتخاب گوشت گوساله ياگوسفند بهتره ازگوشت گوسفند چربى دار استفاده كنيد .

اگر خورشت شما جا نيفتاده بود وروى آن سطحى روغنى تشكیل نشده بود می توان نيم ساعت قبل از سرو غذا چند تكه يخ(٢عدد) داخل قرمه سبزى بندازيم تا به آن شك وارد كنيم.

براى لذيذ تر و خوشمزه تر وچرب تر شدن قرمه سبزى مى توان از آب قلمه استفاده كرد.

امیدواریم از خواندن این مطلب لذت برده باشید.